Bell Schedule #1 Bell Schedule #3
Overall Schedule 90 Minute Tartan Time Schedule
Regular Schedule
Bell Time Duration Bell Time Duration
1 8:00 – 8:53 53 min. TT 8:00 – 9:30 90 min.
2 8:58 – 9:48 50 min. 1 9:35-10:09 34 min.
3 9:53 – 10:43 50 min. 2 10:14-10:48 34 min.
4A 10:48 – 11:10 22 min. 3 10:53-11:27 34 min.
4B 11:15 – 11:37 22 min. 4A 11:32-11:52 20 min.
4C 11:42 – 12:04 22 min. 4B 11:57-12:17 20 min.
5A 12:09 – 12:31 22 min. 4C 12:22-12:42 20 min.
5B 12:36 – 12:58 22 min. 5A 12:47-1:07 20 min.
6 1:03 – 1:53 50 min. 5B 1:12-1:32 20 min.
7 1:58 – 2:48 50 min. 6 1:37-2:10 33 min.
7 2:15-2:48 33 min.
Bell Schedule #2 Bell Schedule #4
Tartan Time Schedule Two Hour Tartan Time Schedule
Bell Time Duration Bell Time Duration
TT 8:00 – 8:45 45 min. TT 8:00-9:55 115 min.
1 8:50 – 9:33 43 min. 1 10:00 – 10:31 31 min.
2 9:38 – 10:21 43 min. 2 10:36 – 11:04 28 min.
3 10:26 – 11:09 43 min. 3 11:09 – 11:37 28 min.
4A 11:14 – 11:34 20 min. 4A 11:42 – 12:02 20min.
4B 11:39 – 11:59 20 min. 4B 12:07 – 12:27 20 min.
4C 12:04 – 12:24 20 min. 4C 12:32 – 12:52 20 min.
5A 12:29 – 12:49 20 min. 5A 12:57 – 1:17 20 min.
5B 12:54 – 1:14 20 min. 5B 1:22 – 1:42 20 min.
6 1:19 – 2:01 42 min. 6 1:47 – 2:15 28 min.
7 2:06 – 2:48 42 min. 7 2:20 – 2:48 28 min.